Vastuullisuus

Teemme paljon työtä sekä Suomessa että koko Rexel Groupin tasolla vastuullisuuden eteen. Koko Rexel Group on sitoutunut vähentämään toiminnasta syntyvien kasvihuonepäästöjä (Scope 1 ja Scope 2) 35 % vuoden 2016 lukemista vuoteen 2030 mennessä. Olemme myös sitoutuneet vähentämään koko konsernin myymien tuotteiden ja palveluiden hiili-intensiteettiä 45 prosenttia vuoden 2016 lukemista vuoteen 2030 mennessä.

Pyrimme yhdessä toimittajiemme kanssa tekemään entistä kestävämpää liiketoimintaa, ja meillä on selkeät vaatimukset kaikkiin toimittajasopimuksiin. Toimittajien seuranta tapahtuu arvioimalla suuria toimittajia EcoVadis-ohjelmassa, joka on kestävän kehityksen arviointiin erikoistunut riippumaton analyysiyritys. Olemme myös mm. Zeckit-palvelussa varmennettu Luotettava Kumppani.

Lue lisää:

- Ecovadis
- Luotettava Kumppani

Sertifikaatit

Ympäristö-sertifikaatti ISO 14001:2015
Laatujärjestelmän sertifikaatti ISO 9001:2015
Työterveys- ja työturvallisuus-johtamisen standardi ISO 45001:2018

 

 

Eettiset käytännöt

Rexel toivoo kaikkien työntekijöidensä tuntevan ja ymmärtävän Eettisen ohjeen ja soveltavan sitä. Eettinen ohje myös viestii sitoumuksemme asiakkaillemme, toimittajillemme, palveluntarjoajillemme, välittäjillemme ja kumppaneillemme.

Lue Rexelin eettinen ohje

Rexel kannustaa kaikkia työntekijöitään ja yhteistyökumppaneitaan ilmoittamaan huolenaiheistaan toiminnan eettisyyteen liittyen. Työntekijöitämme kehotamme ottamaan ongelmatilanteissa yhteyttä esimieheensä tai asianomaiseen etiikasta vastaavaan henkilöön. Kannustamme myös kolmansia osapuolia ja sidosryhmiä ottamaan yhteyttä Rexelin etiikasta vastaavaan henkilöön, mikäli huolenaiheita ilmenee. Lue lisää

Vakavista tai sopimattomista toimintatavoista tai pyynnöistä toivomme, että ilmoitetaan Rexelin "Eettinen hälytys"-lomakkeen kautta. Huom: lomake on englanniksi.

Eettinen hälytys -lomake