Teollisuusautomaation suunnannäyttäjä

Rexelin tavoitteena on olla teollisuusautomaation suunnannäyttäjä 2024. Teollisuudessa uuden sukupolven ohjelmistot, palvelut ja järjestelmät tuovat mukanaan dataan perustuvia innovaatioita. Rexeliltä saat yhdestä talosta tuotteiden lisäksi apua käyttöliittymien ja tietojen integrointiin, prosessiautomaatioon ja prosessinohjausjärjestelmiin (MES) sekä energianhallintasovelluksiin.

Alan parhaat toimittajat: Rexeliltä saat laajan valikoiman tuotteita laadukkailta ja tunnetuilta brändeiltä. Meiltä saat mm. ABB:n, Phoenix Contactin, Schneider Electricin sekä Siemensin teollisuusautomaatiotuotteita.

Olemme Schneider Electricin IAD-kumppani, joka tarkoittaa sitä, että myyntimme on koulutettu Schneider Electricin automaatioratkaisujen ja sovellusosaamisen asiantuntijoiksi. Asiantuntemuksemme ja tekninen osaamisemme teollisuusautomaatiosta, sekä räätälöidyt toimitusratkaisut auttavat sinua kehittämään toimintaasi. Lue lisää yhteistyöstä ja tuotevalikoimasta


Siirry Rexel Automaatio -sivustolle


OmaMyymälät
Toimitamme tuotteet suoraan tiloihisi. OmaMyymälöitä on satoja ympäri Suomea, mm. elintarviketehtaissa terästehtaissa ja kaivoksissa.

Asiantuntevat myyjät
Vastuumyyjäsi auttaa asiassa kuin asiassa, ja myös muut Rexelin asiantuntijat ympäri Suomea ovat palveluksessasi.

Alan kovimmat kampanjat 
Joka kuukausi vaihtuvissa kampanjoissamme on alan parhaimmat tarjoukset.

Asiakastarinat
Lue, millaisia projekteja olemme toteuttaneet asiakkaidemme kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme

Tutustu tarkemmin palveluihimme

Aloitetaan yhdessä matka onnistuneisiin projekteihin