Rexel Finland Oy

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet ja palvelut ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle. Myymälämme ja asiantuntevat myyjämme palvelevat sinua ympäri Suomen. Olemme lähellä ja saatavilla 24/7.

Rexel on helppo ja luotettava kumppani asioida kaikissa tilanteissa. Laaja valikoimamme tuotteita, innovatiivisia palveluita sekä tehokas ja toimiva logistiikka tekevät arjestasi helpompaa. Asiakassuhteet ovat meille tärkeitä, siksi kuuntelemme, opimme historiasta ja panostamme tulevaisuuteen. Tervetuloa asioimaan Rexelille – täyden palvelun sähkötukkukauppaasi!

 

Milj. € myynti 2019
Myymälää
Myyjää
OmaMyymälää
Nimikettä valikoimassa

Rexel Group

Rexel Finland Oy:stä tuli vuonna 2008 yrityskaupan myötä osa maailman johtavaa sähkömateriaalijakelijaa, Rexel Groupia.

Rexel Group myy ja markkinoi sähköön liittyviä ratkaisuja sekä sähköalan tuotteita ja palveluita kaikille ammattilaisille yksittäisistä urakoitsijoista suuriin teollisuuden toimijoihin ja palvelualan yrityksiin.

Mrd. € myynti 2019
Maata
Myymälää
Logistiikkakeskusta
Nimikettä saatavilla

Tytäryhtiö

Rexel Finland Oy vastaa Rexel Groupin Venäjän sähkötukkutoiminnoista.

ELEKTROSKANDIA RUS
Venäjän LLC Elektroskandia RUS (OOO Elektroskandia RUS) on perustettu vuonna 1994. Toimipisteemme sijaitsevat Pietarissa, Moskovassa, Jekaterinburgissa, Samarassa, Rostovissa ja Permissä. Teemme myös suoraa projektivientiä Suomesta Venäjälle.

Venäjän tytäryhtiömme toimitusjohtaja (President) on Stanislav Perfilev.

Myynti 2019, miljrd. ruplaa
Myyntitoimistoa
Työntekijää
Keskusvarasto