Kabelmätning

Rätt kabel levereras till kunden i den mängd som denne beställt. Den uppmätta kabeln levereras i slinga eller på trumma, beroende på vad kunden önskar.

Snabbleverans

Vid snabbleverans plockas beställningen med en gång och görs leveransklar. Vid behov anordnar vi transport till önskad leveransadress.

24h jourtjänst

Smälte produktionslinjens kraftkabel mitt i natten? Ingen fara, vår 24 h-jour har öppet 16.00–7.00 vardagar och dygnet runt på helger, även storhelger. På så sätt ser vi till att kundens behov uppfylls oavsett tidpunkt. Leverans anordnas ända fram vid behov.

Exakta leveranser

Transporterna anordnas i rätt tid och till rätt plats. Vid behov kan vi anordna transportutrustning i rätt storlek vid leverans till t.ex. byggplatstunnlar. Mer information får du av Rexels ansvariga säljare.

Leveranser vid bestämd tid

Vill du få varorna först om ett par veckor, men göra beställningen redan nu? Med våra leveranser vid bestämd tid får du leveranserna precis när du vill.

Veckoleveranser

Vill du få din beställning vissa veckodagar? Med våra veckoleveranser kan du välja fasta dagar för leveranserna.

Specialtransporter

Vid behov anordnar vi specialtransporter som är skräddarsydda efter kundens behov. Den vanligaste specialtransportformen vid daglig användning är en kranbil från HIAB.

Containertjänst

Vi kan ställa en container på kundens byggplats som fungerar som konsignationslager som fylls på med våra lagerprodukter efter behov. Vi utarbetar en layout över containerns påfyllnadsgrad baserat på era behov och önskemål.

Projektleveranser 

Enheten har grundats för att hantera mer krävande kundspecifika beställningar som kräver specialarrangemang enligt kundens önskemål. Fråga din personliga säljare om projektmöjligheter och priser.

Exporttjänst

Med hjälp av Rexels specialiserade exportenhet kan vi även skicka produkter utanför Finlands gränser. Vi exporterar huvudsakligen till Ryssland och de baltiska länderna, där Rexel Finland Oy också har dotterbolag. 

 

Kontakta din ansvariga säljare eller vårt riksomfattande Contact Center på tel. 040 9224 888 för mer information om mervärdestjänsterna.