Rexel Finland Oy

Rexel Finland Oy levererar elprodukter och tjänster till proffs - en människa till människa. Vi är i närheten och tillgängliga dygnet runt 24/7. Våra butiker och professionella säljare tjänar dig över hela Finland.

Rexel är en bekväm och pålitlig partner för att hantera alla situationer. Vårt omfattande sortiment av produkter, innovativa tjänster och effektiv och ändamålsenlig logistik underlättar din vardag. Kundrelationer är viktiga för oss, varför vi lyssnar, lär oss om historia och investerar i framtiden. Välkommen till Rexel - din fullservice elgrossist!

Vi har dotterbolag i Ryssland >>.

 

 

Dotterbolag

Rexel Finland Oy ansvarar för Rexel Groups ryska elgrossistverksamhet.

Elektroskandia RUS

Ryska LLC Elektroskandia RUS >> (OOO Elektroskandia RUS) grundades 1994. Vi har verksamhetsställen i S:t Petersburg, Moskva, Jekaterinburg, Samara, Rostov och Perm. Vi exporterar också direkt till Ryssland från Finland.

Stanislav Perfilev är VD för vårt ryska dotterbolag.

 

Rexel Group

År 2008 blev Rexel Finland Oy en del av världens ledande distributör av elmaterial, Rexel Group, genom en företagsaffär.

Rexel Group >> säljer och marknadsför elrelaterade lösningar samt produkter och tjänster till alla som är verksamma inom elbranschen, från enskilda entreprenörer till stora industriaktörer och serviceföretag.