Rexel Finland Oy

Rexel Finland Oy är en innovativ distributör av elmaterial i Finland. Vi erbjuder ett brett sortiment med kundcentrerade lösningar för distribuering av elmaterial till våra branschkunder, energibesparingslösningar för byggnader och industrin samt lösningar för förnybar energi.

Vi betjänar kunder runt om i Finland på våra 35 försäljningsställen. Alla våra försäljningsställen har öppet dygnet runt, alla dagar i veckan för våra avtalskunder. Vi erbjuder även digitaliserad dygnetruntöppen distribution till våra kunders verksamhetsställen eller byggplatser genom vår lagerlösning Nonstop, vilket gör att kunderna sparar tid och pengar samt förbättrar sin produktivitet och konkurrenskraft.

Vi har dotterbolag i Ryssland >>.

 

 

Dotterbolag

Rexel Finland Oy ansvarar för Rexel Groups ryska elgrossistverksamhet.

Elektroskandia RUS

Ryska LLC Elektroskandia RUS >> (OOO Elektroskandia RUS) grundades 1994. Vi har verksamhetsställen i S:t Petersburg, Moskva, Jekaterinburg, Samara, Rostov och Perm. Vi exporterar också direkt till Ryssland från Finland.

Stanislav Perfilev är VD för vårt ryska dotterbolag.

 

Rexel Group

År 2008 blev Rexel Finland Oy en del av världens ledande distributör av elmaterial, Rexel Group, genom en företagsaffär.

Rexel Group >> säljer och marknadsför elrelaterade lösningar samt produkter och tjänster till alla som är verksamma inom elbranschen, från enskilda entreprenörer till stora industriaktörer och serviceföretag.