Tiedotteet

Kaikki tiedotteet

1.9.2022

Osta BizLine-tuotteita, istutamme puun

 

Osana ESG-politiikkaansa BizLine on sitoutunut TreesEverywheren miljardi puuta -aloitteeseen, jonka tavoitteena on nimensä mukaisesti istuttaa miljardi puuta. TreesEverywhere on ranskalainen organisaatio, joka tekee yhteistyötä kaupunkien, yritysten ja yhdistysten kanssa.


Osallistu istutuksiin ostamalla BizLine-tuotteita

Jokaisesta 31.12.2022 mennessä tehdyistä vähintään 300 € (ei sis. ALV) BizLine-tuotteiden kertaostosta istutetaan yksi puu.
Yksinkertaistetusti: osta BizLinea 300 eurolla, ja BizLine istuttaa puun!

Osta tuotteita
 

16.6.2022

Verkonrakennustiimin uudet jäsenet esittäytyvät

Tiesitkö, että Rexelin verkonrakennustiimi kattaa maantieteellisesti koko Suomen etelästä aina pohjoiseen? Erittäin kokenut tiimimme auttaa sinua jokaisessa projektissasi, ja varmistaa, että työmaallanne on kaikki tarvittava myös näin komponenttipulan keskellä.

Tiimimme on myös kasvanut kohisten tänä vuonna, ja alla uusien työntekijöidemme esittelyt:
 


 

Antti Leinonen
Myyntipäällikkö, Itä- ja Etelä-Suomi
antti.leinonen@rexel.fi
p. 010 5093 808

Pitkä taustani alalla kattaa mm. urakointia ja suunnittelua, ja verkonrakennuksen parissa olen työskennellyt noin 20 vuotta sekä valmistajalla että tukkupuolella. Minun tavoitteeni on tuoda Rexelille uutta näkökulmaa ja entistä parempaa palvelua. Tätä hommaa tehdään asiakaslähtöisesti, ja asiakkaan kokemus on todella tärkeä mittari.

 


Mikko Meriläinen
Myyntipäällikkö, Pohjois- ja Länsi-Suomi
mikko.merilainen@rexel.fi
p. 010 5093 818

Olen tukkukaupan konkari, ja viimeiset 20 vuotta olen työskennellyt sähkö- ja televerkkopalveluiden parissa. Minulla on hyvin tervetullut olo Rexelillä, ja on mukava tehdä töitä osaavassa joukossa ja vastuullisessa yhtiössä. Koen, että tukkuliikkeen merkitys korostuu etenkin nykyisessä tavarapulassa, ja meidän tärkein tehtävämme onkin turvata asiakkaiden projektien ja työmaiden toimivuus.

 


Vesa Lunden
Tekninen myyjä, Tele/Turku
vesa.lunden@rexel.fi
p. 010 5093 706

Televerkot ovat erikoisalaani, sillä viimeiset 12 vuotta olen ollut rakennuttamassa kuituverkkoja Lounealla. Parinkymmenen vuoden työuraani mahtuu myös suunnittelu- ja projektinjohdon hommia, joten ymmärrän hyvin asiakkaan tarpeet ja haasteet. Rexelillä työskentely on lähtenyt oikein hyvin vauhtiin, ja nautin siitä, ettei yksikään päivä ole samanlainen.

 


Koko verkonrakennuksen tiimi:Ota yhteyttä

28.4.2022

Rexel aloittaa yhteistyön MJV Automation Oy:n kanssa

- tavoitteena laaja-alainen palvelutarjooma teollisuusautomaation projekteihin

 

Osana teollisuussegmentin kasvustrategiaa Rexel on tehnyt yhteistyösopimuksen MJV Automation Oy:n kanssa. Sopimus mahdollistaa Rexelille entistä laajemman palvelutarjooman, jollaista ei aiemmin ole nähty. ”Etsimme Rexelillä jatkuvasti uusia tapoja palvella asiakkaitamme paremmin. Yhteistyön myötä pystymme tarjoamaan teollisuusautomaatioon kaiken suunnittelusta ja tuotteista asennukseen sekä huoltoon”, kertoo Rexelin liiketoiminnan kehityspäällikkö Jyrki Pikkarainen.

MJV Automation Oy tarjoaa monipuolisesti teollisuuden suunnittelu-, asennus- ja käyttöönottopalveluita, ja yhteistyön myötä Rexeliltä saakin nyt itse tuotteiden lisäksi mm. apua suunnitteluun, asennukseen sekä huoltoon.

”Tämä on hyvin mielenkiintoinen yhteistyö, sillä yleensä tukkurit eivät ole tällä tasolla mukana projekteissa. Uudenlainen aikakausi on alkamassa”, sanoo MJV Automationin toimitusjohtaja Esa Taipale. Vuosikymmenten kokemuksella MJV Automation tarjoaa Rexelille arvokasta osaamista avaimet käteen -mallilla, ja Rexelin logistiikkaosaaminen ja hyvät suhteet tavarantoimittajiin ja loppuasiakkaisiin hyödyttävät molempia osapuolia. ”Komponenttipula on huutava, enkä ole kertaakaan urallani kokenut tällaisia odotusaikoja”, Taipale lisää. ”Kykenevät tavarantoimittajat ovat vahvoilla.”

”Olemme hyvin tyytyväisiä yhteistyön aloitukseen MJV Automationin kanssa. Odotamme innolla uudenlaisia projekteja teollisuusasiakkaiden kanssa”, lisää Pikkarainen.

 

Haluatko kuulla lisää? Ota yhteyttä:

Jyrki Pikkarainen, Rexel Finland Oy
Liiketoiminnan kehityspäällikkö
+358 010 5093 505
jyrki.pikkarainen@rexel.fi

Esa Taipale, MJV Automation Oy
Toimitusjohtaja
+358 50 340 7078
esa.taipale@mjvautomation.fi

Lisää MJV Automation Oy:stä: https://mjvautomation.fi/

19.4.2022

Rexel ja Prysmian Group mukana Earth Dayssa 22.4.2022

 


Rexelille ja Prysmian Groupille ympäristö ja sen hyvinvointi ovat tärkeitä arvoja, ja tänä vuonna otamme yhdessä osaa kansainväliseen Earth Day -kampanjaan. Earth Day on vuonna 1970 aloitettu liike, jonka tavoitteena on kiinnittää huomiota valintojemme vaikutuksiin ja siihen, kuinka voimme omilla teoillamme varmistaa elinkelpoisen planeetan jälkipolvillemme.
 

Joka viidennen Draka MMJ -kaapelikelan hinta Itämeren suojeluun

Earth Dayn hengessä sitoudumme yhdessä Prysmian Groupin kanssa tekemään lahjoituksen työlle, jolla edistetään lähiympäristömme elinkelpoisuutta: lahjoitamme joka viidennen viidennen 22.4.2022 Rexeliltä ostetun Earth Day -tuotteen hinnan Itämeren suojeluun.
Earth Day -tuotteet ovat valikoituja Draka MMJ-kaapeleita, jotka valmistetaan hiilineutraalisti Prysmian Groupin tehtaalla Oulussa.

LUE LISÄÄ KAMPANJASTA

4.11.2021

Rexel panostaa teollisuusautomaatioon – yhteistyö Schneider Electricin kanssa

 

Rexel Finland Oy panostaa teollisuussegmenttiin, ja tavoitteenamme on kasvaa kannattavasti teollisuusmarkkinassa. Osana strategiaamme on teollisuusautomaatiokumppanuus yhdessä Schneider Electricin kanssa.

”Yhteistyösopimus Schneider Electricin kanssa tarkoittaa, että Rexel pystyy tarjoamaan entistä asiantuntevampaa palvelua teollisuuden automaatioratkaisuissa”, sanoo Rexelin liiketoimintajohtaja Petri Savinainen. Sopimus on kansainvälinen, ja Suomi on seitsemäs Rexel-maa, jossa Schneider Electric IAD -yhteistyöhön tehdään isoja panostuksia ja henkilökuntaa sertifioidaan.

Yhteistyösopimukseen kuuluu valikoitujen myyjien koulutus IAD-sertifioiduiksi, eli Schneider Electricin automaatioratkaisujen asiantuntijoiksi. Koulutetut myyjämme tuntevat Schneider Electricin automaatioratkaisut ja -sovellukset, sekä osaavat tukea sinua projekteissasi. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan sekä toteuttamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja.

Schneider Electric IAD -projektista vastaa liiketoiminnan kehityspäällikkö Jyrki Pikkarainen, jolla on itsellään vuosien kokemus vaativista teollisuusautomaatiohankkeista. Sertifioidut myyjämme ovat Anssi Nieminen, Joonas Wikman sekä Sami Hynynen.

Lue lisää ja tutustu tuotevalikoimaan
 

Lisätietoja:
Petri Savinainen
Liiketoimintajohtaja
petri.savinainen@rexel.fi

Marko Hiltunen
Myyntipäällikkö
marko.hiltunen@rexel.fi

29.10.2021

Rexel valasee monitoimiareena Aino Areenan

 

Järvenpäässä juhlittiin eilen Suomen ensimmäisen nollapäästöisen kohtaamispaikka Aino Areenan avajaisia.
Aino Areena on puurakenteinen, ja Suomen ekologisimman keikkapaikan siitä tekee rakennustavan lisäksi mm. maalämpölämmitys ja katolta löytyvä 400 aurinkopaneelin aurinkovoimala. Rexel on ollut projektissa suunnittelemassa ja toteuttamassa valaistusta, ja koko Aino Areena on valaistu Black Box -tuotteilla.

Aino Areenalla on modernit esitys- ja valaistustekniikat, ja räätälöidyissä ratkaisuissa on huomioitu tilojen muokkautuvuus ja mahdollistettu erilaisten tunnelmien luominen valaistuksen keinoin. Projektissa on käytetty ohjelmoitavaa valaistusta, jonka avulla tunnelmaa voidaan muuttaa helposti ja nopeasti.

Muuntautuvuus olikin yksi projektin suunnittelun merkittävistä tekijöistä. Aino Areenalla järjestetään tapahtumia konserteista urheilutapahtumiin, joten valaistuksen tulee taipua sekä kirkkaaseen, tasaiseen valoon, että tapahtumiin sopivampaan hämärään ja tunnelmalliseen valaistukseen.

Monipuolisten tunnelmien luomiseen on tarvittu myös monipuolisesti valaisimia: Aino Areenalta voit löytää mm. LUG:n Modena RGB DMX -heittimiä, Cruiser 2 -syväsäteilijöitä ja Calibro-kosketinkiskospotteja, NVC:n Cornell -IP44-valaisimia, Unilampin TILT-alasvalospotteja, sekä noin kilometrin verran SAASin Strip-lednauhaa.

”Valaistuksen avulla voidaan aina myös korostaa Areenan tunnistettavaa osiota, ja herättää se henkiin uudella, tapahtumaan sopivalla tavalla”, kertoo Aino Areenan liiketoimintajohtaja Antti Lehto. ”Kun saavut tilaan, huomio kiinnittyy ensimmäisenä areenan valaistuihin puisiin keskikaariin. Vaikka alue sopii jopa yli tuhannelle henkilölle, saadaan valaistuksella tilaan lämminhenkinen tunnelma, jossa korostuu pohjoismaisuus ja luonnonläheisyys”, Lehto jatkaa.

Kuva ennen keikkaa

”Aino Areenasta tekee ainutlaatuisen sen puurakenteet, joita valaistuksella on korostettu. Pääroolissa eivät ole valaisimet, vaan rakennuksen rakenteet”, kertoo Rexelin markkinointijohtaja Jusef Lacheb. Antti Lehto nyökyttelee. ”Löysimme heti yhteisen sävelen, ja Rexelillä ymmärrettiin välittömästi Aino Areenan ”juttu”. Emme itse olisi osanneet edes ajatella, että tällaista voidaan toteuttaa valaistuksella, ja idea keskikaarien valaistuksesta teki meihin vaikutuksen. Kaaren valaistus tulee varmasti erottamaan Aino Areenan muista tapahtumapaikoista.”

Aino Areenalla tullaan näkemään monipuolisesti konsertteja, yritystapahtumia, kulttuuria ja viihdettä. Syksyn aikana sen lavoilla nähdään mm. useita suomalaisia huippunimiä Eppu Normaalista Teflon Brothersiin. Tutustu Aino Areenan tapahtumakalenteriin
 

Lisätietoa valaistuksesta

Haluatko tietää lisää räätälöidyistä valaistusratkaisuista? Aino Areenan valaistuksessa käytetyt Black Box -tuotteet ovat yksinmyynnissä Rexelillä, ja tarjoamme valaisimien lisäksi myös suunnittelupalveluita.
Tutustu Black Box -tuotteisiin ja suunnittelupalveluihin

 

15.10.2021

Rexel Finland Oy valittu Kemin biotuotetehtaan sähkötukkuriksi

Lokakuussa Kemin biotuotetehtaan palvelukseen aukesi Rexelin, Etran ja Linden myymälä- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa alueella työskenteleville yrityksille tarvittavat tuotteet juuri siellä missä niitä tarvitaan, sekä mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

”Kokonaiskonsepti on pitkän harkinnan ja työn tulos, jossa valittiin projektiin parhaiten soveltuvat yhteistyökumppanit. Etran, Linden ja Rexelin valikoimalla saavutetaan kattava tuotekokonaisuus palvelemaan Suomen metsäteollisuuden historian suurinta investointia”, sanoo Etra Kemin paikallisjohtaja Mikko Liuski.

”Palvelumme on mietitty siltä kantilta, ettei urakoitsijoiden tarvitse poistua projektin alueelta tilatakseen sähkötarvikkeita, vaan kaikki palvelumme löytyvät projektin aitojen sisältä”, kertoo Rexelin projektista vastaava myyntipäällikkö Marko Hiltunen.

”On tärkeää, että työmaatoiminnot ja -palvelut ovat tarkoituksenmukaisia ja kaikkien työmaalla työskentelevien saatavilla on tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Myymälä varmentaa osaltaan biotuotetehtaan työmaan sujuvuuden ja projektin suunnitellun etenemisen”, kertoo biotuotetehdasprojektin johtaja Jari-Pekka Johansson Metsä Fibreltä.

Myymäläkokonaisuus on yhteensä 330m2, ja Rexelin palvelumyymälän osuus on siitä noin kolmasosan. Myymälä on kokonaisuudessaan käytettävissä 24/7. Uusi biotuotetehdas käynnistetään suunnitelman mukaisesti vuoden 2023 kolmannella kvartaalilla.

Lisätietoja:
Marko Hiltunen
Myyntipäällikkö
050 4310 221
marko.hiltunen@rexel.fi

Juha Käyrä
Aluejohtaja
040 7220 490
juha.kayra@rexel.fi
 

 

19.8.2021

 Rexelin NPS tänä vuonna 49

Olemme viime vuosina panostaneet asiakaspalveluun, ja kova työ tuo tulosta, sillä tämän vuoden asiakastyytyväisyyskyselyssä saimme parhaat arvosanat Rexelin mittaushistoriassa! Kyselyssä NPS (Net Promoter Score eli suosittelijaindeksi) oli 49, ja nousua edelliseen vuoteen oli jopa 30 %.

Erityisesti vastauksissa kiiteltiin hyvää palvelua, asiantuntevaa myyntitiimiä, toimivaa logistiikkaa, sekä 24/7-pääsyä myymälöihin. Viime vuonna uudistimme edellisten asiakaspalautteiden perusteella myymälävalikoimaamme, ja myös siitä tuli paljon kehuja.

Uusi myymälävalikoima on monipuolisempi ja laajempi, ja jatkamme myös tänä vuonna valikoiman kehittämistä asiakastarpeiden perusteella.

Haastavasta koronatilanteesta huolimatta pyrimme jatkossa entistä useammin henkilökohtaiseen kontaktointiin, ja toivomme, että pian päästäisiin myös järjestämään tapahtumia ja koulutustilaisuuksia ihan kasvotusten.

Kiitämme kaikkia teitä asiakkaitamme, tästä on hyvä lähteä kohti syksyn projekteja!