Tiedotteet

Kaikki tiedotteet

4.11.2021

Rexel panostaa teollisuusautomaatioon – yhteistyö Schneider Electricin kanssa

 

Rexel Finland Oy panostaa teollisuussegmenttiin, ja tavoitteenamme on kasvaa kannattavasti teollisuusmarkkinassa. Osana strategiaamme on teollisuusautomaatiokumppanuus yhdessä Schneider Electricin kanssa.

”Yhteistyösopimus Schneider Electricin kanssa tarkoittaa, että Rexel pystyy tarjoamaan entistä asiantuntevampaa palvelua teollisuuden automaatioratkaisuissa”, sanoo Rexelin liiketoimintajohtaja Petri Savinainen. Sopimus on kansainvälinen, ja Suomi on seitsemäs Rexel-maa, jossa Schneider Electric IAD -yhteistyöhön tehdään isoja panostuksia ja henkilökuntaa sertifioidaan.

Yhteistyösopimukseen kuuluu valikoitujen myyjien koulutus IAD-sertifioiduiksi, eli Schneider Electricin automaatioratkaisujen asiantuntijoiksi. Koulutetut myyjämme tuntevat Schneider Electricin automaatioratkaisut ja -sovellukset, sekä osaavat tukea sinua projekteissasi. Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan sekä toteuttamaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiisi räätälöityjä ratkaisuja.

Schneider Electric IAD -projektista vastaa liiketoiminnan kehityspäällikkö Jyrki Pikkarainen, jolla on itsellään vuosien kokemus vaativista teollisuusautomaatiohankkeista. Sertifioidut myyjämme ovat Anssi Nieminen, Joonas Wikman, Sami Hynynen sekä Joonas Grönbacka.

Lue lisää ja tutustu tuotevalikoimaan
 

Lisätietoja:
Petri Savinainen
Liiketoimintajohtaja
petri.savinainen@rexel.fi

Marko Hiltunen
Myyntipäällikkö
marko.hiltunen@rexel.fi

29.10.2021

Rexel valasee monitoimiareena Aino Areenan

 

Järvenpäässä juhlittiin eilen Suomen ensimmäisen nollapäästöisen kohtaamispaikka Aino Areenan avajaisia.
Aino Areena on puurakenteinen, ja Suomen ekologisimman keikkapaikan siitä tekee rakennustavan lisäksi mm. maalämpölämmitys ja katolta löytyvä 400 aurinkopaneelin aurinkovoimala. Rexel on ollut projektissa suunnittelemassa ja toteuttamassa valaistusta, ja koko Aino Areena on valaistu Black Box -tuotteilla.

Aino Areenalla on modernit esitys- ja valaistustekniikat, ja räätälöidyissä ratkaisuissa on huomioitu tilojen muokkautuvuus ja mahdollistettu erilaisten tunnelmien luominen valaistuksen keinoin. Projektissa on käytetty ohjelmoitavaa valaistusta, jonka avulla tunnelmaa voidaan muuttaa helposti ja nopeasti.

Muuntautuvuus olikin yksi projektin suunnittelun merkittävistä tekijöistä. Aino Areenalla järjestetään tapahtumia konserteista urheilutapahtumiin, joten valaistuksen tulee taipua sekä kirkkaaseen, tasaiseen valoon, että tapahtumiin sopivampaan hämärään ja tunnelmalliseen valaistukseen.

Monipuolisten tunnelmien luomiseen on tarvittu myös monipuolisesti valaisimia: Aino Areenalta voit löytää mm. LUG:n Modena RGB DMX -heittimiä, Cruiser 2 -syväsäteilijöitä ja Calibro-kosketinkiskospotteja, NVC:n Cornell -IP44-valaisimia, Unilampin TILT-alasvalospotteja, sekä noin kilometrin verran SAASin Strip-lednauhaa.

”Valaistuksen avulla voidaan aina myös korostaa Areenan tunnistettavaa osiota, ja herättää se henkiin uudella, tapahtumaan sopivalla tavalla”, kertoo Aino Areenan liiketoimintajohtaja Antti Lehto. ”Kun saavut tilaan, huomio kiinnittyy ensimmäisenä areenan valaistuihin puisiin keskikaariin. Vaikka alue sopii jopa yli tuhannelle henkilölle, saadaan valaistuksella tilaan lämminhenkinen tunnelma, jossa korostuu pohjoismaisuus ja luonnonläheisyys”, Lehto jatkaa.

Kuva ennen keikkaa

”Aino Areenasta tekee ainutlaatuisen sen puurakenteet, joita valaistuksella on korostettu. Pääroolissa eivät ole valaisimet, vaan rakennuksen rakenteet”, kertoo Rexelin markkinointijohtaja Jusef Lacheb. Antti Lehto nyökyttelee. ”Löysimme heti yhteisen sävelen, ja Rexelillä ymmärrettiin välittömästi Aino Areenan ”juttu”. Emme itse olisi osanneet edes ajatella, että tällaista voidaan toteuttaa valaistuksella, ja idea keskikaarien valaistuksesta teki meihin vaikutuksen. Kaaren valaistus tulee varmasti erottamaan Aino Areenan muista tapahtumapaikoista.”

Aino Areenalla tullaan näkemään monipuolisesti konsertteja, yritystapahtumia, kulttuuria ja viihdettä. Syksyn aikana sen lavoilla nähdään mm. useita suomalaisia huippunimiä Eppu Normaalista Teflon Brothersiin. Tutustu Aino Areenan tapahtumakalenteriin
 

Lisätietoa valaistuksesta

Haluatko tietää lisää räätälöidyistä valaistusratkaisuista? Aino Areenan valaistuksessa käytetyt Black Box -tuotteet ovat yksinmyynnissä Rexelillä, ja tarjoamme valaisimien lisäksi myös suunnittelupalveluita.
Tutustu Black Box -tuotteisiin ja suunnittelupalveluihin

 

15.10.2021

Rexel Finland Oy valittu Kemin biotuotetehtaan sähkötukkuriksi

Lokakuussa Kemin biotuotetehtaan palvelukseen aukesi Rexelin, Etran ja Linden myymälä- ja palvelukokonaisuus, joka tarjoaa alueella työskenteleville yrityksille tarvittavat tuotteet juuri siellä missä niitä tarvitaan, sekä mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

”Kokonaiskonsepti on pitkän harkinnan ja työn tulos, jossa valittiin projektiin parhaiten soveltuvat yhteistyökumppanit. Etran, Linden ja Rexelin valikoimalla saavutetaan kattava tuotekokonaisuus palvelemaan Suomen metsäteollisuuden historian suurinta investointia”, sanoo Etra Kemin paikallisjohtaja Mikko Liuski.

”Palvelumme on mietitty siltä kantilta, ettei urakoitsijoiden tarvitse poistua projektin alueelta tilatakseen sähkötarvikkeita, vaan kaikki palvelumme löytyvät projektin aitojen sisältä”, kertoo Rexelin projektista vastaava myyntipäällikkö Marko Hiltunen.

”On tärkeää, että työmaatoiminnot ja -palvelut ovat tarkoituksenmukaisia ja kaikkien työmaalla työskentelevien saatavilla on tarvittavat tuotteet ja tarvikkeet. Myymälä varmentaa osaltaan biotuotetehtaan työmaan sujuvuuden ja projektin suunnitellun etenemisen”, kertoo biotuotetehdasprojektin johtaja Jari-Pekka Johansson Metsä Fibreltä.

Myymäläkokonaisuus on yhteensä 330m2, ja Rexelin palvelumyymälän osuus on siitä noin kolmasosan. Myymälä on kokonaisuudessaan käytettävissä 24/7. Uusi biotuotetehdas käynnistetään suunnitelman mukaisesti vuoden 2023 kolmannella kvartaalilla.

Lisätietoja:
Marko Hiltunen
Myyntipäällikkö
050 4310 221
marko.hiltunen@rexel.fi

Juha Käyrä
Aluejohtaja
040 7220 490
juha.kayra@rexel.fi
 

 

19.8.2021

 Rexelin NPS tänä vuonna 49

Olemme viime vuosina panostaneet asiakaspalveluun, ja kova työ tuo tulosta, sillä tämän vuoden asiakastyytyväisyyskyselyssä saimme parhaat arvosanat Rexelin mittaushistoriassa! Kyselyssä NPS (Net Promoter Score eli suosittelijaindeksi) oli 49, ja nousua edelliseen vuoteen oli jopa 30 %.

Erityisesti vastauksissa kiiteltiin hyvää palvelua, asiantuntevaa myyntitiimiä, toimivaa logistiikkaa, sekä 24/7-pääsyä myymälöihin. Viime vuonna uudistimme edellisten asiakaspalautteiden perusteella myymälävalikoimaamme, ja myös siitä tuli paljon kehuja.

Uusi myymälävalikoima on monipuolisempi ja laajempi, ja jatkamme myös tänä vuonna valikoiman kehittämistä asiakastarpeiden perusteella.

Haastavasta koronatilanteesta huolimatta pyrimme jatkossa entistä useammin henkilökohtaiseen kontaktointiin, ja toivomme, että pian päästäisiin myös järjestämään tapahtumia ja koulutustilaisuuksia ihan kasvotusten.

Kiitämme kaikkia teitä asiakkaitamme, tästä on hyvä lähteä kohti syksyn projekteja!