Töihin Rexelille

MAHDOLLISUUKSIEN REXEL

Rexel on asiakaslähtöisiin palveluihin ja innovaatioihin panostava sähkömateriaalien jakelija Suomessa. Rexelin maanlaajuinen myymäläverkosto palvelee asiakkaitaan vuoden jokaisena päivänä 24/7. Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.
Annamme työntekijöillemme mahdollisuuksia kehittyä. Rexelillä on tarjolla monipuolisia ja vastuullisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia edetä uralla. Rento työilmapiiri ja mukavat työkaverit lisäävät viihtyvyyttä. Yhdistämme voimavarat ja kannustamme uuden luomiseen.

Luomme tiivistä kumppanuutta sidosryhmien kanssa sekä rakennamme kannattavaa kasvua. Rexel on viihtyisä työpaikka ja yhdessä teemme menestystarinaa


Tutustu avoimiin työpaikkoihimme alla olevista linkeistä tai jätä avoin hakemus.

Asiakkuuspäällikkö Lahteen

Haluaisitko sinäkin kuulua joukkoomme sähköalan tukkumaailman eturintamassa?
Tarjoamme tähän mahdollisuutta avoimella tehtävällä ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖNÄ kiinteistötekniikan ja teollisuusmyynnin organisaatiossa, asemapaikkana Lahden palvelumyymälä.

Lue lisää ja hae 28.9.2018 mennessä! »


Projektimyyjä Kotkaan 

Kiinnostaisiko aitiopaikka sähköalan tukkumaailmassa?
Meillä Rexelillä on tarjolla mielenkiintoinen positio PROJEKTIMYYJÄNÄ, jossa pääset hoitamaan omia asiakasvastuita Kymenlaakson alueella sekä tekemään niin päivittäistä kaupankäyntiä kuin isojen myyntiprojektien läpivientiä. Asiakaskuntasi koostuu urakoitsijoista. 

Hae 7.10.2018 mennessä!  »   

  

Avoin työhakemus

Klikkaa ja lähetä avoin työhakemus meille » 
Rekrymessut, joissa Rexel mukana:

19.9.2018, Oulu
https://megamatchmaking.fi/