Newlec sarja täydentyi keskuksilla

Newlecin-keskukset uudisrakentamiseen ja saneeraukseen

Newlecin keskukset ovat turvallisia ja selkeitä käyttää sekä helposti asennettavissa. Monipuoliset keskustuotteet ovat myös kestäviä. Metallirakenteisten keskusten ja IT-koteloiden värit eivät haalistu vuosienkaan kuluessa. Modernit sähkökeskukset sulautuvat sisustukseen huomaamattoman tyylikkäästi.

Newlecin ulkomittauskeskukset
Newlecin ulkomittauskeskukset ovat täydellisen asennusvalmiita.
Ulkomittauskeskuksissa on mukana:
• Liittimet Al/Cu-syöttökaapeleille
• Tyhjät liittimet nousukaapelille, esitetty asennusohjeessa
• Pistorasiat
• Kiinnitystarvikkeet
• Kaapelien läpiviennit
• Runsaat kytkentätilat
Keskuksen molemmilla puolilla on läpiviennit etäluettavan mittarin mahdolliselle lisäantennille. Keskuksissa liittymiskaapeli kytketään AI50- tai CU35 -liittimille ja irrotettava syöttökaapelin laippa läpivientitiivisteellä helpottaa sen kytkentää. Keskuksessa on runsaasti asennustilaa ja DIN-kisko tekee ylijännitesuojan lisäämisestä nopeata. Keskukset on lisäksi varustettu ryhmäkaapeleiden ja päämaadoitusjohtimien läpivientitiivisteillä.

Newlec ryhmäkeskukset
Newlecin keskukset ovat asennettavuudeltaan ylivoimaisia! Rungon ulkopuolinen kiinnitys on vaivatonta, sillä keskus sopii suoraan 600 mm runkojakoon. Keskuksissa on ura verhoilulevylle ja ovi aina mukana. Selkeät ja tilavat johdotusreitit ja runsas varatila helpottavat työskentelyä. Toimivat kaapeli- ja putkituslaipat tulevat vakiona keskuksen mukana.

Lue lisää esitteestä.
Keskuskaaviot: NRESSV345-27NREST3-500-RJ_ANREVEP125-03_ANREVEP150-03_A

Lisätietoja:
Markkinontipäällikkö Timo Lehtonen
puh. 010 5093 554
timo.lehtonen(at)rexel.fi