Kattava tuotevalikoima

Rexel Finland Oy:n tehokas tuotehallinta varmistaa laadukkaiden tuotteiden helpon saatavuuden asiakkaillemme. Markkinoinnin ja liiketoiminnan kehitysyksikköön kuuluva tuote- ja toimittajahallinta vastaa toimittajayhteistyön kehittämisestä sekä myyntiohjelmassamme olevien tuotteiden hankinnasta. Toiminta on organisoitu tukemaan koko yhtiön strategiaa, jota toteuttaen pyrimme täyttämään asiakastarpeet mahdollisimman kattavasti ja kustannustehokkaasti.

Toimittajayhteistyössä tavoitteenamme on pitkäaikainen kumppanuussuhde. Onnistunut kumppanuussuhde takaa sen että yhteistä toimintatapaamme kehitetään jatkuvasti vastaamaan paremmin asiakkaidemme tarpeita huomioiden myös toimittajien tavoitteet.

Verkkokauppa eShop

Verkkokaupassamme eShopissa on koko Rexel Finland Oy:n tuotevalikoima. Näet tuotetiedot kuvineen, tuotteiden myynti- sekä asiakashinnat ja saatavuuden. Voit tehdä tilauksen helposti ja nopeasti silloin, kun sinulle parhaiten sopii. eShop on kaikkien asiakkaidemme käytössä. Tarvitset vain käyttäjätunnuksen ja salasanan.

eCatalog - kaikki tuotteemme verkossa!

Rexelin eCatalogista löydät kaikki tuotteemme tuoteryhmiin sekä tuotealueisiin jaettuna. Voit rajata hakua esimerkiksi yleisnimen tai toimittajan mukaan. Näet ajantasaiset tuotetiedot kuvineen ja voit tarvittaessa tulostaa tuotteista tuoterkortin. Lisäämällä tuotteet tuotekoriin saat kätevästi siirrettyä tilauksen verkkokauppaamme eShopiin. Helppoa, nopeaa ja vaivatonta!