Rexel Van on sähkötarvikevarasto autossa

Rexel Van on tätä päivää ja tulevaisuutta! Se tehostaa perinteisten sähkötarvike- ja huoltoautojen toimintaa merkittävästi alallamme.

Rexel Vanissa otot tehdään digitaalisesti älypuhelimella, ja käyttäjä voi luopua kokonaan paperisista lapuista. Järjestelmä lähettää automaattisesti tuotteiden otoista raportit sähköpostiin päivittäin, minkä perusteella on helppo hoitaa laskutus ja kustannusseuranta.

Rexel Van osaa itse huolehtia täydennyksistä

Rexel Van täydentyy myös automaattisesti – se osaa itse tilata täydennykset tilauspisteiden ja kulutuksen mukaan! Kenenkään ei tarvitse käyttää aikaa tilaustarpeen laskemiseen eikä tuotteiden tilaamiseen. Rexel Vanin järjestelmä laskee puolestasi tilaustarpeen, tekee tilaukset ja huolehtii tuotteiden toimituksesta oikeaan aikaan.

Pisteeksi i:n päälle Rexel Vanin täydennykset toimitetaan autokohtaisissa laatikoissa. Tuotteita ei tarvitse etsiä täydennyspisteenä olevasta Rexelin myymälästä, vaan täydennykset toimitetaan selvästi merkittyinä laatikoissa. Täydennykset voit noutaa arkena ja pyhänä 24/7 – ovathan kaikki Rexelin myymälät auki ympäri vuorokauden.

Tervetuloa tutustumaan ja ottamaan Rexel Van käyttöösi!

Lisätietoja

Lisätietoja saat paikalliselta asiakkuuspäälliköltäsi. Yhteystiedot löydät täältä >>

Katso Rexel Van -video