Rexelin OmaMyymälät mahdollistavat kovia säästöjä

Rexel OmaMyymälät toteutetaan asiakkaan työmaalle tai omiin tiloihin - sinne, missä sähkötarvikkeita tarvitaan. OmaMyymälä-ratkaisut säästävät niin aikaa kuin kustannuksia. Asiakkaan kanssa määritelty kohteenmukainen tuotevalikoima on aina saatavilla paikan päällä ja se on helppo päivittää tarpeiden muuttuessa. Keskitetyt ja tarkkaan ajastetut toimitukset lisäävät kuljetusten ja vastaanoton tehokkuutta.

Rexel OmaMyymälän tarjoamia hyötyjä:

  • Kohteenmukainen tuotevalikoima
  • Tuoteotot mobiililla
  • Automatisoitu ostamisjärjestelmä
  • Sujuvuutta laskujen käsittelyyn
  • Viikoittaiset täydennystoimitukset


Private OmaMyymälä

Private on sähkötarvikemyymälä asiakkaan omissa tiloissa. Sen sopimushinnoiteltu tuotevalikoima määritellään vastaamaan täsmälleen kohteen tarpeita. Varaston täydentäminen tapahtuu automaattisesti ja tuotevalikoima päivitetään aina asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukaan. Private OmaMyymälöitä on toteutettu mm. teollisuuden, verkonrakentajien ja sähköurakoitsijoiden kohteisiin.

Lue lisää OmaMyymälät-esitteestä >>

OnSite OmaMyymälä

OnSite on asiakkaan työmaalle sijoitettava nykyaikainen sähkötarvikemyymälä, joka toteutetaan liikuteltavana konttiratkaisuna. OnSite OmaMyymälä-ratkaisu on helppo ja nopea toteuttaa juuri sinne, missä tavaraa tarvitaan. Se sopii erinomaisesti uudis- ja saneerausrakentamiseen.

Katso Rexel OmaMyymälät -esitteestä mm. esimerkkejä OnSiten käyttökohteista >> 

 

Tilaa OmaMyymälä käyttöösi

Rexelin paikalliset asiakkuuspäälliköt antavat lisätietoja OmaMyymälät-ratkaisuista ja ehdottavat sinulle kohteeseesi sopivan vaihtoehdon.

Katso myynnin yhteystiedot >>