Energeasy Solar

Energeasy Solar on Rexelin tarjoama aurinkosähköpalvelu. Aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen on suuri investointi, joten haluamme, että saat selkeän käsityksen järjestelmän hyödyistä ennen hankintapäätöstäsi! Energeasy Solar on kattava palvelu aina kartoituksesta aurinkopaneelien asentamiseen.

5 vuoden tuottotakuu

Luotamme sataprosenttisesti Energeasy Solar -tuotteidemme ja asennustyömme laatuun, joten uskallamme antaa sinulle viiden vuoden tuottotakuun energiantuotannolle. Jos aurinkosähköjärjestelmäsi tuottama sähkömäärä jää alle 90 %:iin Energeasy Solar ‑aurinkosähköasentajan ennusteesta, Rexel hyvittää sinulle erotuksen. Tuottotakuu on saatavana vain Rexeliltä Energeasy Solar ‑aurinkosähköurakoitsijan kautta ja vain Rexelin Energeasy Solar -asentajalle toimittamiin paneeleihin.

Lue lisää palvelustamme: www.energeasy-solar.fi

Lisätietoja

Lisätietoja saat paikalliselta asiakkuuspäälliköltäsi. Yhteystiedot löydät täältä >>

 

Aurinkoenergiaa kotiin helpommin kuin koskaan

Aurinko tarjoaa vapaasti käytettävää ja puhdasta energiaa, joka voidaan hyödyntää valona ja lämpönä. Myös pilvisenä päivänä maan pinnalle tuleva päivän valo voidaan hyödyntää sähkön tuottamiseen. Suomessa aurinko säteilee vuosittain enemmän kuin riittävästi. Sähköenergian vuosikulutus Suomessa on noin 85 TWh. Tämä energia saataisiin tuotettua noin 28 km x 28 km kokoisella aurinkopaneelipellolla.

Aurinkosähkö on valinta puhtaamman ympäristön puolesta sekä sijoitus tulevaisuuteen. Aurinkopaneeleilla tuotetun sähkön ympäristövaikutukset ovat hyvin pienet. Aurinkopaneelijärjestelmä on varmatoiminen eikä vaadi juurikaan ylläpitoa, mutta nostaa kiinteistön arvoa.