Uutishuone

Exxact-tuotteet kampanjassa Rexelillä rajoitetun ajan!

12.10.2018

Exxact-tuotteet käyvät monelaisiin kohteisiin. Tyylikäs muotoilu ja kekseliäät ja arvoa tuovat ominaisuudet ovat omiaan nykyaikaiseen ja turvalliseen kotiin, jossa ei tarvitse enää kinastella puhelimen latausvuorosta tai vaikkapa astua legon päälle pimeässä.

Lue lisää >>

Aurinkosähkö on valinta puhtaamman ympäristön puolesta

28.9.2018

Vuosittain järjestettävän maailmanlaajuisen World Green Building Week -teemaviikon tapahtumilla lisätään julkista tietoutta kestävyydestä ja vihreästä rakentamisesta.

Lue lisää >>

World Green Building Week 2018

27.9.2018

World Green Building Week on vuosittain järjestettävä maailmanlaajuinen teemaviikko, johon kuuluvilla tapahtumilla lisätään julkista tietoutta kestävyydestä ja vihreästä rakentamisesta. Temaviikko järjestettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2009. #WGBW2018

Lue lisää >>

Rexelin Contact Centerillä jo 100 000 asiakaskontaktia

20.8.2018

Jo 100 000 käsiteltyä asiakaskontaktia meidän uudella nykyaikaisella ja tehokkaalla kommunikaatiojärjestelmällä. 

Lue lisää >>

Tukea sähköautojen latausinfran rakentamiseen

14.8.2018

Sähköautojen latausinfra-avustuksen hakeminen on avautunut asuinrakennuksia omistaville yhteisöille kuten esimerkiksi taloyhtiöille ja vuokrataloyhteisöille.

Lue lisää >>

Huijausviestejä liikkeellä Rexelin nimissä

27.7.2018

Rexelin nimissä ja logolla on liikkeellä sähköpostihuijauksia, joissa olevat linkit ohjaavat muualle kuin teksti antaa ymmärtää. Linkkejä ei kannata avata, vaan viesti tulee poistaa avaamatta.  Viestin tunnistaa huijaukseksi esimerkiksi siitä että se tulee osoitteesta rexelgroups.fr. Rexelin sähköpostit ovat aina muotoa rexel.xx (esim. rexel.fi tai rexel.com)

Lue lisää >>

Turun uusi myymälä on nyt avattu

24.7.2018

Rexelin uusi ja upea myymälä Turussa on nyt auki. Uutuuttaan hohkavan myymälän tuotevalikoima kattaa n. 3 000 sähkötarviketta. Valikoima kehitetään jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Myymälän pinta-ala on reilut 600 m² ja sen yhteydessä on 300 m² toimisto- ja sosiaalitiloja.

Lue lisää >>

Rexel Golf lapsipotilaiden hyväksi

13.6.2018

Rexel Finland Oy isännöi hyväntekeväisyystapahtuman 12. kesäkuuta 2018 ja keräsi huimat 9 000 euroa Hyvinkään sairaalan lapsipotilaille. Rexelin yhteistyökumppaneille suunnattuun golftapahtumaan osallistui noin 50 asiakasta ja muiden sidosryhmien edustajaa. HyviGolfin erinomaisessa kunnossa olleet väylät ja greenit täyttyivät hyvästä mielestä ja mahtavasta hengestä äärimmäisen tärkeän asian vuoksi.

Lue lisää >>

Sähköautojen latauspisteitä kaivataan taloyhtiöihin

8.6.2018

Taloyhtiöissä asuvat sähköautoilijat eivät ole saaneet järjestettyä autolleen lainkaan latauspistettä, ilmenee Kiinteistöliiton taloyhtiöille toteuttaman kyselyn vastauksista. Näin vastasi neljännes sähköautoilevista vastaajista, jotka asuvat taloyhtiöissä.

Lue lisää >>

Contact Centerin aukioloaika muuttuu 4.6.2018

28.5.2018

Rexelin Contact Center palvelee asiakkaita 4.6.2018 alkaen maanantaista perjantaihin klo 08.00-16.00.

Lue lisää >>

Imatralle avataan uusi itsepalvelumyymälä

18.5.2018

 Imatran uusi itsepalvelumyymälä avaa ovensa maanantaina 21.5.2018 osoitteesssa Sukkulakatu 6 A, 55100 Imatra. 

Lue lisää >>

Suomesta älykkään sähköistyksen mallimaa -visioseminaari 25.4.2018 Vantaalla Tiedekeskus Heurekassa

10.4.2018

Suomesta älykkään sähköistyksen mallimaa -visioseminaari pidetään Vantaalla Tiedekeskus Heurekassa 25.4.2018. Sähköistysalan tulevaisuutta luotaava seminaari jatkaa Hyvinvointia sähköllä -visio 2030:n seminaarisarjaa.

Lue lisää >>

Sähköauto on todellinen vaihtoehto polttomoottoriautolle

12.3.2018

Sähköala Koti -lehden tuorein numero uutisoi sähköauton olevan jo todellinen vaihtoehto perinteisille polttomoottoriautoille. Lyhyiden keskivertosiirtymien ansiosta sähköautoilu sopii suomalaisille hyvin. 

Lue lisää >>

Sähköautobusiness kovassa nousussa

22.2.2018

Sähkö Tele Valo AV 2018 -messuilla Rexelin osastolla esiteltiin mm. ratkaisujamme sähköauton älykkääseen lataamiseen. Lue Rexel Pro 3/2017 numerossa ilmestynyt edelleen ajankohtainen artikkeli aiheeseen liittyen:

Lue lisää >>

Rexeliltä aurinkosähköpaketit myös liikuntahalleihin

23.1.2018

VTT on selvittänyt erilaisten liikuntahallien energiankulutusta ja aurinkoenergian hyödyntämissä niissä. Teknologian tutkimuskeskus VTT:n tietokonesimuloidulla case-tutkimuksella selvitettiin, mihin energia näissä rakennuksissa kuluu ja miten sen kulutusta olisi mahdollista pienentää. Jopa kolmannes energiantarpeesta voitaisiin kattaa kohtuullisin kuluin aurinkosähköllä, siitäkin huolimatta, että ympärivuotisen aurinkoenergian hyödyntämisen haasteena on sen varastointi edullisesti. EU:n kokonaisenergiankulutuksesta n. 40 % kuluu rakennuksissa. Ilmastomuutoksen hillitsemiseksi tulee vuoden 2020 loppuun mennessä kaikkien uusien rakennusten olla lähes nollaenergiataloja voimassa olevan EU-direktiivin mukaan. Lähes nollaenergiarakennuksia ovat rakennukset, joiden energiatehokkuus on erittäin korkea ja joiden tarvitsema vähäinen energia katetaan hyvin laajalti uusiutuvalla energialla. Paljon energiaa kuluttavien uusien liikuntahallien on siis tulevaisuudessa oltava nykyisiä energiatehokkaampia.Tehdyn tutkimuksen tuloksia voidaan käyttää uusien urheiluhallien suunnittelussa uusiutuvaa energiaa hyödyntämällä. VTT:n kehittämän menetelmän avulla eri halleille voidaan tuottaa yksilölliset, omat suunnitelmat. Jokaiselle hallirakennukselle lasketaan tällöin esimerkiksi aurinkopaneelien oikeat määrät ja suunnat.

Lue lisää >>

Sähköautojen älykkäät latausjärjestelmät kaikkiin kohteisiin

23.1.2018

Sähköautojen määrän kasvu vaatii koko ajan uusia latausasemia. Rexel toimittaa kaikkiin kohteisiin yhdessä laajentuvan urakoitsijaverkostonsa kanssa älykkäitä perus- ja teholatausasemia, joiden taustajärjestelmillä voidaan esimerkiksi säätää lataustehoja, tunnistaa käyttäjä ja hoitaa laskutukset. Latausjärjestelmiä on tarjolla kaikkiin kohteisiin rivitaloyhtiöistä isoihin yrityksiin ja julkisiin pisteisiin.

Lue lisää >>

Rexel mukana Sähkö Tele Valo Av 2018 -messuilla

16.1.2018

Kiinnostaako sähköauton lataus tai aurinkosähkö? Oletko jo tutustunut Bizline Vaniin tai Gigamediaan? 

Lue lisää >>

Muutoksia Rexel Finland Oy:n johdossa

16.1.2018

Muutoksia Rexel Finland Oy:n johdossa

Lue lisää >>