Ellappi Oy:lle sähkötarvikkeiden OmaMyymälä Ivaloon

Ellappi Oy:n OmaMyymälän pystytys sujui aikataulussa ja suunnitelmien mukaan.
Maritta Luusua, Arto Heikkinen, Hannu Tuovinen, Aimo Tiilikainen ja Jari Tanhua
iloitsivat hyvästä lopputuloksesta.

 

Uusi kolmas varasto pystytettiin palvelemaan noin kahdenkymmenen Ellapin sähköasentajan tarviketarpeita. Varastosta löytyvät tarvittavat materiaalit sähköverkon ja kiinteistöjen huoltoa ja kunnossapitoa varten. Käyttöönotto sujui suunnitellusti, kuten Ellapin työnjohtaja Jari Tanhua totesi: – Käyttöönotto oli Rexelin puolelta jämäkkää toimintaa. Varasto suunniteltiin yhteistyössä Ellapin ja Rexelin kanssa. Sinne tehtiin toimiva hyllyratkaisu ja määriteltiin Ellapin tarpeisiin soveltuva tuotevalikoima.

Digitaalista varastonhallintaa

Varasto on nykyaikaisen digitaalinen, sitä ohjaa varastohallintajärjestelmä ja tuoteotot tehdään mobiilisovelluksella. – Paljon puhutaan digitaalisuudesta työelämässä. Tämä Ellapille toteutettu OmaMyymälä on käytännön esimerkki digitaalisesta ratkaisusta. Kun varastosta otetaan tuotteita, ne luetaan omalla kännykällä ja täydennystilauksista vastaa täysautomaattinen varasto-ohjelmisto, kertoo Rexelin Aimo Tiilikainen, joka vastasi käyttöönoton orkesteroinnista.
Ellapilla on kokemusta Rexelin toimittamista varastoista jo ennestäänkin. – Nämä aikaisemmat varastot ovat toimineet meillä hyvin. Hyvät kokemukset varastoratkaisuista rohkaisivat hankkimaan kolmannen OmaMyymälän Rexeliltä, työpäällikkö Arto Heikkinen toteaa.


Teksti Pauliina Lunna


Artikkeli julkaistu InMotion 1/2019 -asiakaslehdessä maaliskuussa 2019