Asiakastarinoita

Ravia ledien loisteessa

Kuopion raviradan uusi led-ulkovalaistus ja kaviouran uudistettu äänentoisto lisäävät turvallisuutta radalla ja viihtyvyyttä katsomossa. Rexelin johtamassa kokonaistoimituksessa pääurakoitsijana oli Sähkötoimisto Murtola Oy, valot toimitti Philips Lighting Finland Oy ja valaisinpylväät valmisti Tehomet Oy. Eri tekijöiden yhteistyö toimi saumattomasti.

Lue lisää >>

Sähkö takaa lämmön revontulien tanssiessa taivaalla

Inarijärven rannalla paukkuu yli 30 asteen pakkanen, mutta lattialämmitys pitää Revontulikodan kotoisen lämpimänä. Kodat ovat joulun alla valmistuneen Erähotelli Inarin erikoisuus ja moni matkailija haluaa viettää niissä ainakin yhden yön.

Lue lisää >>

Homma toimii ja työt sujuvat, kun alla on Rexel Van

Ikioma sähkötarvikevarasto autossa mukana. Laaja tuotevalikoima. Ei hukkareissuja. Työaikaa säästyy. Maksat vain otetuista tuotteista. Se on Rexel Van. 

Lue lisää >>

Matkapuhelimella sähkötarvikkeita työmaalle

Kuopiolaisen Sähkö Javen asentajat käyttävät älypuhelinsovellusta noutaessaan sähkötarvikkeita työmaalla sijaitsevasta Rexelin On-Site Omavarastosta.

Lue lisää >>

Motonetin uudet led-valot tuovat ekologisuutta ja energiatehokkuutta

Suomalainen perheyritys Motonet avasi Joensuuhun uudet toimitilat syyskuun alussa vilkkaalle kauppapaikalle Kuurnankadun alkuun. Kokonaispinta-alaltaan noin 6 000 neliön tila on valaistu lähes kokonaan Rexelin toimittamilla led-valaisimilla.

Lue lisää >>

Leikin riemua uusissa valoissa

Pelipuistossa valaistus ja sen toimintavarmuus on yksi tärkeimmistä turvallisuustekijöistä. Kuusamon Tropiikin Angry Birds -puiston valaistus uusittiin Rexelin energiatehokkaalla ratkaisulla.

Lue lisää >>

Sähkötyöt eivät jää välineistä kiinni

Aloittavan sähköurakoitsijan on entistä helpompi lähteä tarjoamaan palvelujaan asiakkaille, sillä Rexel on kehittänyt yrityksen starttiin näppärän aloituspaketin.

Lue lisää >>

Valmiudessa ympäri vuorokauden

Rexelin myymälä palvelee urakoitsijoita Metsä Groupin biotuotetehtaan työmaalla Äänekoskella 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä.

Lue lisää >>

Energeasy Solar auttaa aurinkosähköratkaisun hankinnassa

Omakotitalo Hartolassa sai viime kesänä katolleen aurinkopaneelit. Hankinnassa hyödynnettiin sekä urakoitsijoille että kuluttajille tarkoitettua Rexelin Energeasy Solar -verkkopalvelua, jolla voi laskea kohteen yksilöllisen sähköntuottoarvion.

Lue lisää >>

Lapsille energiaa auringosta

Lappeenrannan kaupunki on edennyt esimerkillisesti Kohti hiilineutraalia kuntaa -hankkeessaan. Päiväkotikoulun uudisrakennus sai katolleen 290 neliömetriä Rexelin toimittamia aurinkopaneeleita.

Lue lisää >>