Ajankohtaiset toimittajat - maaliskuu 2018

Ajankohtaiset tavarantoimittajakumppanimme tarjoavat kattavan valikoiman laadukkaita tuotteitaan kaikissa Rexelin myymälöissä ympäri Suomen sekä verkkokauppa eShopissa.


Rexelin Kuukausi-Extra-kampanjassa 1.-31.3.2018 on mukana tuotteita Schneider Electriciltä, Newleciltä, NKT:ltä ja Bizlinelta.

Katso Kuukausi-Extran esite » 

 

 

Schneider Electricin valaistuksenohjausratkaisut

Schneider Electric kehittää kytkettäviä tekniikoita ja ratkaisuja energian ja prosessien turvalliseen, luotettavaan, tehokkaaseen ja kestävään hallintaan. Yhtiö tuottaa innovaatioita ja erottuu muista investoimalla tutkimukseen ja tuotekehitykseen. Kestävä kehitys kuuluu toiminnan painopisteisiin.

Maaliskuun ajan löydät Rexeliltä Schneider Electricin valikoituja tuotteita valaistuksen ohjaukseen tarjoushinnoin. Mukana on muun muassa liikkeentunnistin ja maanmainio LED-säädin sekä paljon muuta.

Tutustu Schneider Electricin kattavaan valikoimaan valaistuksenohjaustuotteita. Nyt kampanjassa maaliskuun ajan Rexel-myymälössä ja verkkokaupassa!

Klikaa ja katso video  »  

 

 

Ostoksille Rexelin verkkokauppaan » 

 
 
---------------------------------------------------------------------------------
 

Valaisimet

 

Newlec on Rexelin oma tuotemerkki. Haluamme tarjota asiakkaillemme laatua järkihintaan. Newlec-tuotteet ovat laadukkaita ja luotettavia. Kaikki Newlec-tuotteet on tarkasti valikoitu ja ne ovat luotettavien koti- ja ulkomaisten yhteistyökumppaniemme valmistamia.

Maaliskuun Kuukausi-Extra-kampanjassa on mukana Newlec-valaisimia.

Klikkaa ja katso video  » 

  


Ostoksille Rexelin verkkokauppaan » 

 
 
---------------------------------------------------------------------------------
 

Kaapelit

 

NKT (ent. nkt cables ja Ericsson) on toiminut Suomen markkinoilla vuosikymmenien ajan keskittyen pienjännite- ja keskijännitekaapeleihin. NKT panostaa toimintaansa Suomessa ja tarjoaa myös laajan valikoiman asennuskaapeleita sekä asuinrakentamiseen että teollisuuden tarpeisiin.

NKT tavoittelee lähivuosina tervettä markkinaosuutta Suomessa ja vahvistaa sekä markkinointiaan sekä palveluaan paikallisesti.

NKT on perustettu Tanskassa vuonna 1891. Yrityksellä on toimintaa 18 maassa ja 37 toimipaikassa sekä valmistuslaitokset Saksassa, Ruotsissa, Puolassa, Tšekissä, Norjassa ja Tanskassa.

Rexelin tuotevalikoimasta löytyy laajasti NKT:n kaapelit. Nyt maaliskuun Kuukausi-Extra-kampanjassa on NKT:lta useampi asennuskaapeli. Tule ostamaan omasi!

 

 

Ostoksille Rexelin verkkokauppaan » 

---------------------------------------------------------------------------------

Asennustarvikkeet, työkalut ja työmaatarvikkeet

 

Bizline-tuotteiden laadukkuus on tärkeintä ja se on sitoutunut toimittamaan tuotteita, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi mm. kaikkien Bizline-tuotteiden kestävyys, luotettavuus ja turvallisuus testataan järjestelmällisesti Bizlinen COFRAC-akreditoidussa laboratoriossa.

Maaliskuun Bizlinen kuukauden tuote on mukana Kuukausi-Extrassa!

www.bizline.fi »   

 

 

 

 

 

Ostoksille Rexelin verkkokauppaan »