Ajankohtaiset toimittajat - syyskuu 2018

Ajankohtaiset tavarantoimittajakumppanimme tarjoavat syyskuun kampanjassa valikoiman laadukkaita tuotteitaan Rexelin myymälöissä ympäri Suomen sekä verkkokauppa eShopissa. Syksyn tultua katseet kohdistuvat erityisesti valaistukseen ja lämmitykseen.


Rexelin Kuukausi-Extra-kampanjassa 1.-30.9.2018 on mukana tuotteita Airamilta, Danfoss DEViltä, Glen Dimplexiltä, Hedteciltä, TT Cablesilta ja Bizlinelta.

 

AIRAM

 

 

 

 

  Katso esittelyvideo Airamin tuotteista syyskuun kampanjassa » DANFOSS DEVI 

 

 

Hyödynnä Devin ajankohtaisten tuotteiden, lattialämmitystermostaattien ja -mattojen kampanjanedut syyskuun ajan!

 


GLEN DIMPLEX


  

HEDTEC

 

 
Hedtecin syyskuun kampanjatuotteista löydät asennuskaapelit ja mittarit aurinkosähköjärjestelmiin, Eupenin palonkestävät kaapelit, Fricon tyylikkäästi muotoillut ilmaverhokojeet henkilöliikenteen sisäänkäynteihin sekä Steinelin tunnistintekniikkaa.

Hanki omasi lähimmästä Rexelin myymälästä tai eShopista! 

TT CABLES

 

TT Cables on Balkanin suurin kaapelivalmistaja ja on investoinut tuotantolinjoihin, pakkauskoneisiin ja kaapelintestauslaboratorioon n. 13 miljoonaa euroa vuosina 2017-18.

Yrityksen liikevaihto vuonna 2017 oli n. 50 miljoonaa euroa. Investoinnit mahdollistavat n. 100 miljoonan euron liikevaihdon.

Näillä investoinneilla TT Cables täyttää kaikki CPR testausvaatimukset ja tuotevalikoima kattaa 80-90% urakoitsijan ja tukkurin euromääräisestä kaapelitarpeesta Eca luokasta Cca luokkaan niin valkoisissa kuin mustissakin pienjännitekaapeleissa. Kevään 2018 aikana valikoima laajeni EMC ja palonkestävillä kaapeleilla.

 

 

 

BIZLINE

Bizline-tuotteiden laadukkuus on tärkeintä ja se on sitoutunut toimittamaan tuotteita, jotka parhaiten vastaavat tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi mm. kaikkien Bizline-tuotteiden kestävyys, luotettavuus ja turvallisuus testataan järjestelmällisesti Bizlinen COFRAC-akreditoidussa laboratoriossa.

Syyskuun Bizlinen kuukauden tuote on mukana Kuukausi-Extrassa!

www.bizline.fi »

 

Katso Kuukausi-Extran esite »

 


eShop

 

 

Ostoksille eShopiin  »