InMotion 4/2017

Ilmestynyt 1.12.2017

Tässä numerossa:

s. 4 Golf Areenan energiatehokas ja tasainen valaistus toteutettiin yhteistyössä Rexelin kanssa.
”Kun kuulin valaisimen hyvistä ominaisuuksista, olin heti myyty asiantuntijoiden opeista”, sanoo Swingmakers Golf Oy:n osaomistaja Olli Pylkkönen.

s. 12 Rexelissä vuoden alussa myyntijohtajana aloittanut Kari Laine yllättyi yhtiön laajasta toimintakentästä ja moderneista sähköisistä palveluratkaisuista, vaikka talo olikin ennestään tuttu.

s. 14 Bizlinen hyllyt pitävät pakettiauton järjestyksessä ja imagon kunnossa. Uusi konsepti säästää niin asentajan hermoja kuin työaikaakin.

s. 16 Kotkan Sähköasennuksessa on nautittu vuoden verran Rexel Vanin tuomista eduista. Takana ovat ajat, jolloin työkalut kulkivat keikoille sikin sokin auton lattialla.

s. 20 Sähköautojen yleistyminen on tuonut tarpeen myös latauspisteiden määrän lisäämiselle. Rexel toimittaa kaikkiin kohteisiin älykkäitä perus- ja teholatausasemia.

s. 24 Kuusamolaisilla Eero ja Marja Koskella ei ole hätäpäivää, vaikka talvesta tulisi ankarakin. Lähes 40 vuotta vanha kattolämmitys vaihtui Purmon Yali Digital -öljytäytteisiin sähkölämmittimiin.

s. 29 Valopää: Lierihatuistaan ja pitkistä lyönneistään tunnettu Hattu-Tapio valloittaa rankinglistaa

s. 32 Nippelit ja nappelit