InMotion 2/2019

Ilmestynyt 18.6.2019


Sisältö 2/2019

s. 4 Ari Laitinen harkitsi pitkään aurinkovoimalan asennuttamista. Toukokuun puolessa välissä koitti se suuri päivä, kun järjestelmä liitettiin verkkoon ja mittarit lähtivät iloiseen nousuun.

s. 12 Lasse Kalmin ensimmäiset kuukaudet Rexelillä ovat kuluneet ihmisiin ja toimipisteisiin tutustuessa. Hän on vaikuttunut yrityksen työntekijöiden osaamisesta. Kauppaa tehdään ihmiseltä ihmiselle digitalisaation kanssa sulassa sovussa.

s. 14 Rexelin eShop on kätevä ja pätevä tapa hoitaa ostot. Verkkokaupassa on noin 120 000 tuotetta, joista löydät omasi hakutoimintojen avulla. Toimitusaikakin on erittäin kilpailukykyinen. Kokeile!

s. 18 Black Box on valaistuksen suunnittelun oikea käsi. Konseptiin kuuluu erilaisia tuotteita sekä laserskannauspalvelu, joka on hyvä apu suunnittelussa.

s. 24 “Opin käyttämään Rexel Vanin järjestelmiä heti. Luen omalla kännykälläni tuotteista viivakoodit, ja samalla ne kirjautuvat suoraan oikeisiin työkohteisiin. Ja tuotteet, joita en työmaalla tarvinnut, voin palauttaa aina takaisin autoon.” Lue lisää SähköVirelin kokemuksista ja Rexel Vanista.

s. 27 Ravitsemusterapeutti Hanna Partasen uuteen omakotitaloon asennettiin ELKO Plus -kalusteet. Tyylikkäässä Plus-sarjassa on noin sata täysin uutta tuotetta, jotka ovat kaikki saatavana Rexeliltä.

s. 29 Valopää: Marianne Harjula

s. 32 Nippelit ja nappelit