InMotion 1/2018

Ilmestynyt 20.3.2018


Tässä numerossa:

s. 4 Pakkanen paukkuu ja revontulet tanssivat, mutta revontulikodassa lämpöä riittää. Kodat ovat Erähotelli Inarin erikoisuus ja monelle matkailijalle yö kirkkaan taivaan alla on ainutlaatuinen elämys.

s. 13 Gigamedia tuo selkeyttä Rexelin myymälöihin. Dataverkkojen kaapeloimiseen liittyvät tuotteet löytyvät nyt yhdestä ja samasta hyllystä Gigamediatunnuksen alta.

s. 14 Kauppakeskus Kaari Helsingin Kannelmäessä koki kokonaisvaltaisen uudistuksen. Rexel toimitti Kaareen kattovalaisimet yhteistyökumppaninsa Airamin kanssa.

s. 20 Kuopiossa on Pohjoismaiden ensimmäinen ledeillä varustettu ravirata. Myös äänentoisto pistettiin uusiksi. Rexelin johtamassa kokonaistoimituksessa eri toimittajien yhteistyö sujui saumattomasti.

s. 24 Tammerneonin valomainokset kuuluvat kaupunkikuvaan kaikkialla Suomessa. Rexelin Private OmaMyymälä auttaa pitämään sähkötarvikkeet järjestyksessä ja valikoiman ajan tasalla.

s. 26 Rexelin projektitoimitus tarkoittaa räätälöityä tuotteiden toimitusta – sovittuun aikaan, yhdellä kertaa ja pakattuna asiakkaan toiveiden mukaisesti.

s. 29 Free@home vapauttaa turhista huolista ja lisää elämisen mukavuutta. ABB:n kodinohjausjärjestelmään kehitetään uusia ominaisuuksia jatkuvasti.

s. 33 Valopää: Valotaiteilija Kari Kolan teoksia on nähty eri puolilla maailmaa niin kaupunkiympäristössä kuin luonnossakin.

s. 36 Nippelit ja nappelit