Ajankohtaista

Matkapuhelimella sähkötarvikkeita työmaalle

22.1.2017

Kuopiolaisen Sähkö Javen asentajat käyttävät älypuhelinsovellusta noutaessaan sähkötarvikkeita työmaalla sijaitsevasta Rexelin On-Site Omavarastosta.

Lue lisää »

Motonetin uudet led-valot tuovat ekologisuutta ja energiatehokkuutta

8.1.2017

Suomalainen perheyritys Motonet avasi Joensuuhun uudet toimitilat syyskuun alussa vilkkaalle kauppapaikalle Kuurnankadun alkuun. Kokonaispinta-alaltaan noin 6 000 neliön tila on valaistu lähes kokonaan Rexelin toimittamilla led-valaisimilla.

Lue lisää »

Leikin riemua uusissa valoissa

7.12.2016

Pelipuistossa valaistus ja sen toimintavarmuus on yksi tärkeimmistä turvallisuustekijöistä. Kuusamon Tropiikin Angry Birds -puiston valaistus uusittiin Rexelin energiatehokkaalla ratkaisulla.

Lue lisää »

Sähkötyöt eivät jää välineistä kiinni

10.11.2016

Aloittavan sähköurakoitsijan on entistä helpompi lähteä tarjoamaan palvelujaan asiakkaille, sillä Rexel on kehittänyt yrityksen starttiin näppärän aloituspaketin.

Lue lisää »

Valmiudessa ympäri vuorokauden

6.11.2016

Rexelin myymälä palvelee urakoitsijoita Metsä Groupin biotuotetehtaan työmaalla Äänekoskella 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä.

Lue lisää »

Energeasy Solar auttaa aurinkosähköratkaisun hankinnassa

3.11.2016

Omakotitalo Hartolassa sai viime kesänä katolleen aurinkopaneelit. Hankinnassa hyödynnettiin sekä urakoitsijoille että kuluttajille tarkoitettua Rexelin Energeasy Solar -verkkopalvelua, jolla voi laskea kohteen yksilöllisen sähköntuottoarvion.

Lue lisää »

Lapsille energiaa auringosta

20.9.2016

Lappeenrannan kaupunki on edennyt esimerkillisesti Kohti hiilineutraalia kuntaa -hankkeessaan. Päiväkotikoulun uudisrakennus sai katolleen 290 neliömetriä Rexelin toimittamia aurinkopaneeleita.

Lue lisää »

Kurkiniemi siirtyi LED-aikaan

28.6.2016

Rexel toimitti uudet valaisimet satojen asukkaiden kotikatujen varrelle. Keuruun kaupunki säästää sähkölaskussaan tuhansia euroja vuodessa.

Lue lisää »

Rexel Vanit tuovat selvää säästöä

15.6.2016

Asiakkaan omaan pakettiautoon suunniteltu Rexel Van saa pelkkää kiitosta – käyttäjäkokemukset todistavat sen.

Lue lisää »

Rexel Easy - hyvä apu työpäivääsi

7.6.2016

Rexel Easy helpottaa sinua laskujen tekemisessä. Tehdyn työn jälkeen sähköisesti tallennetut tiedot työtunneista, kilometreistä ja tuotteista säästävät aikaasi. Samalla ne ovat valmiita laskutustietoja.

Lue lisää »

Johtotähdet asialla

2.6.2016

Hyvät tavarantoimittajat, luotettavat urakoitsijat ja monipuolinen tukkuri saavat yhdessä ihmeitä aikaan.

Lue lisää »

Omavarasto - Joustava joka suuntaan

21.3.2016

Omavaraston vahvuus on joustavuus. Varaston sisältöä täydennetään asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukaan, ja näin myös uusiin projekteihin pystytään vastaamaan ajantasaisesti. Tämä on todettu myös Akaan kaupungin kiinteistönhoidossa.

Lue lisää »

Restel keskitti hankinnat

15.3.2016

Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan palveluyritys Restel teki vuosi sitten sopimuksen, koska luotti Rexelin toimintatapoihin.

Lue lisää »

Valoa luistelevalle kansalle

1.3.2016

Harjoitteluolosuhteet kohenivat lokakuussa Kiteen jäähallilla, kun uudet valaisimet asennettiin paikoilleen. Rexelin Kandela-ratkaisun myötä valaistus ja käytettävyys paranivat, mutta samalla saatiin aikaan myös energiansäästöä.

Lue lisää »

Philips-kampanja 1.11.-31.12.2017

3.11.2017

Rexelin ja Philipsin yhteistyössä järjestämä kansainvälinen kampanja koostuu Philipsin valaisin- ja lampputarjouksista, jotka ovat voimassa kaikissa Rexelin myymälöissä ja verkkokaupassa 1.11.2017-31.12.2017.

Lue lisää »