Ajankohtaista

Työt sujuvat joutuisasti viiden Rexel Vanin voimalla

23.10.2018

Rexel Van on auto, jossa asentajan oma tarvikevarasto kulkee aina mukana.– Vanin ansiosta ehtii tekemään päivittäin yhden työmaan enemmän, hehkuttaa asentaja Kalle Heikkilä.

Lue lisää »

Joensuun Tokmannin uusi valaistus tukee myyntiä ja lisää viihtyisyyttä

18.10.2018

Joensuun Tokmannin uusittuun tavarataloon asennettiin uudet SNEPjärjestelmän led-valaisimet. Valintapäätökseen vaikuttivat alhaiset käyttökustannukset ja investoinnin nopea takaisinmaksuaikataulu.

Lue lisää »

Broilerit kasvatetaan aurinkosähkön voimalla

20.9.2018

Kurikkalaiselle Haapojan perhetilalle asennettiin Rexelin toimittama aurinkosähköjärjestelmä tämän vuoden huhtikuussa,ja se otettiin käyttöön toukokuun alussa. Asennuksen suoritti paikallinen sähköalan yrittäjä Green Connect Oy.

Lue lisää »

Rexelillä tehdään valaistuksen tulevaisuutta tänään

26.7.2018

Rexelin osaavat valaistusasiantuntijat auttavat saamaan projektit maaliin ja enemmänkin. Uusi dynaaminen toimintatapa auttaa yhteistyökumppaneita tekemään tulevaisuuden valaistuksia.

Lue lisää »

Nykyaikainen ja täysautomaattinen tarvikevarasto Tampereen Messukylässä

11.7.2018

Ajan tasalla oleva ja hyvin toimiva sähkötarvikkeiden varasto säästää aikaa ja rahaa. Sen havaitsi Sähkö Ourex, joka järjesti oman varastonsa uuteen uskoon Rexelin Private OmaMyymälällä. Kokemukset ovat olleet pelkästään myönteisiä.

Lue lisää »

Kiinnostus sähköautojen latausasemiin kasvaa huimasti

4.7.2018

– Se on ”must have”, kiteyttää Q-Park Finlandin myynti- ja markkinointipäällikkö Marek Darkowski, kun puhutaan sähköautojen latausasemista

Lue lisää »

Auringosta energiaa ja imagoa

19.6.2018

Puolet Remeo Oy:n toimitalon isosta tasakatosta peittyi viime talvena aurinkopaneeleista.Nyt seurataan silmä tarkkana, miten paljon aurinko tuottaa niistä energiaa – arvio on kymmenen prosenttia koko pääkonttorin vuotuisesta kulutuksesta.

Lue lisää »

Ravia ledien loisteessa

3.4.2018

Kuopion raviradan uusi led-ulkovalaistus ja kaviouran uudistettu äänentoisto lisäävät turvallisuutta radalla ja viihtyvyyttä katsomossa. Rexelin johtamassa kokonaistoimituksessa pääurakoitsijana oli Sähkötoimisto Murtola Oy, valot toimitti Philips Lighting Finland Oy ja valaisinpylväät valmisti Tehomet Oy. Eri tekijöiden yhteistyö toimi saumattomasti.

Lue lisää »

Sähkö takaa lämmön revontulien tanssiessa taivaalla

21.3.2018

Inarijärven rannalla paukkuu yli 30 asteen pakkanen, mutta lattialämmitys pitää Revontulikodan kotoisen lämpimänä. Kodat ovat joulun alla valmistuneen Erähotelli Inarin erikoisuus ja moni matkailija haluaa viettää niissä ainakin yhden yön.

Lue lisää »

Homma toimii ja työt sujuvat, kun alla on Rexel Van

3.1.2018

Ikioma sähkötarvikevarasto autossa mukana. Laaja tuotevalikoima. Ei hukkareissuja. Työaikaa säästyy. Maksat vain otetuista tuotteista. Se on Rexel Van. 

Lue lisää »

Matkapuhelimella sähkötarvikkeita työmaalle

22.1.2017

Kuopiolaisen Sähkö Javen asentajat käyttävät älypuhelinsovellusta noutaessaan sähkötarvikkeita työmaalla sijaitsevasta Rexelin On-Site Omavarastosta.

Lue lisää »

Motonetin uudet led-valot tuovat ekologisuutta ja energiatehokkuutta

8.1.2017

Suomalainen perheyritys Motonet avasi Joensuuhun uudet toimitilat syyskuun alussa vilkkaalle kauppapaikalle Kuurnankadun alkuun. Kokonaispinta-alaltaan noin 6 000 neliön tila on valaistu lähes kokonaan Rexelin toimittamilla led-valaisimilla.

Lue lisää »

Leikin riemua uusissa valoissa

7.12.2016

Pelipuistossa valaistus ja sen toimintavarmuus on yksi tärkeimmistä turvallisuustekijöistä. Kuusamon Tropiikin Angry Birds -puiston valaistus uusittiin Rexelin energiatehokkaalla ratkaisulla.

Lue lisää »

Sähkötyöt eivät jää välineistä kiinni

10.11.2016

Aloittavan sähköurakoitsijan on entistä helpompi lähteä tarjoamaan palvelujaan asiakkaille, sillä Rexel on kehittänyt yrityksen starttiin näppärän aloituspaketin.

Lue lisää »

Valmiudessa ympäri vuorokauden

6.11.2016

Rexelin myymälä palvelee urakoitsijoita Metsä Groupin biotuotetehtaan työmaalla Äänekoskella 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä.

Lue lisää »